Puheenjohtajan mietteitä


Tervehdys karavaanarit !

Ensimmäinen vuosi takana ja näin alkuvuodesta toisen vuoden alkaessa pitää kai vähän muistella mennyttä vuotta 2021. Mennyt vuosi sisälsi jotain uutta ja jotain vanhaa, ollen yhdistyksellemme muutoksien vuosi. Yhdistyksen toiminnan jatkuva kehittäminen on puheenjohtajan ja hallituksen yksi keskeisimmistä tehtävistä. Tehtävä on elinvoimaisen yhdistyksen edellytys, jotta pystymme paremmin vastaamaan jäsenistön ajan myötä muuttuviin tarpeisiin.


Viime vuonna järjestimme uutena tapahtumana teatterimatkan Karstulaan joka oli suosittu tapahtuma.

Pikkujoulua vietimme ensimäistä kertaa Kristiinankaupungin Pyhävuorella Ravintola Lähiluolassa, joka osoittautui mieluisaksi paikaksi. 

Suosion saanut teatterimatka saa tänä vuonna jatkoa, teemme retken Karvian kesäteatteriin. Lisäksi yhdistys järjestää kuudet treffit eripuolilla Suupohjaa. 

Uutena treffitapahtumana mainittakoon mm. pitkästäaikaa pidettävät Ruokamessutreffit Kauhajoen Sotkanpirtissä. 


Suurin uudistus tehtiin kun päätettiin siirtyä sähköiseen tiedottamiseen vuoden 2022 alusta, joka on tätäpäivää ja sanoisin jopa pakollista että pysytään menossa mukana.

Yhdistykselle on v.2022 alussa perustettu Facebook sivut SFC Suupohja ry ja uudet kotisivut sfcsuupohja.karavaanarit.fi jotka päivittyy tarvittaessa. Käykää ahkerasti sivuilla. Kaikki treffitapahtumat löytyy myös karavaanarit.fi/tapahtumakalenteri sekä Caravan lehdestä, joka jaetaan jokaiselle jäsenelle, yhdistysten Tapahtumia palstalta. 

Näiden lisäksi lähetetään Puheenjohtajan mietteitä ja treffilista jäsenille jotka ovat antaneet sähköpostiosoitteensa liitolle. 

Päätettiin hankkia maksupääte, joten meillä voi jatkossa maksaa myös pankkikortilla.


Ulkomaille suuntautuvia vaunuttomia viikonloppuja ei ole suunniteltu tautitilanteen vuoksi. Laivamatka Vaasa -Uumaja välillä voi tulla jossain vaiheessa ajankohtaiseksi jos tautitilanne helpottuu.


Kiitos että kuljet kanssamme kehitetään yhdessä toimintaamme jatkossakin toiveitteittenne mukaisesti. Ole rohkeasti hallituksemme jäseniin yhteydessä mikäli sinulla herää kehittämisideoita. Yhteystiedot löytyy kotisivuilta. Pidetään pyörät pyörimässä.


Saimme hallitukseen kaksi uutta jäsentä, sukupuolijakaumakin täyttyi ja hallituksen keski-ikä laski, hienoa. Kiitos hallitukselle aktiivisesta kehittämisestä, tästä on hyvä jatkaa.


Olette lämpimästi tervetulleita jokaiseen tapahtumaamme.


KIITOS kotisivuillamme mainostaville yrityksille yhteistyöstä.

Puheenjohtaja Hannu Järvenpää