Puheenjohtajan mietteitä


PUHEENJOHTAJAN MIETTEITÄ 

Tervehdys karavaanarit!

Näin toisen puheenjohtaja kauden alkaessa mietin tässä hiukan ensimäistä kaksivuotiskauttani. 

Yhdistyksen toiminnan jatkuva kehittäminen on ollut  puheenjohtajan ja hallituksen yksi keskeisimmistä tehtävistä. Tehtävä on elinvoimaisen yhdistyksen edellytys, että pystymme paremmin vastaamaan jäsenistön ajan myötä muuttuviin tarpeisiin.

Näin ollen on siirrytty sähköiseen tiedottamiseen, joka on tätä päivää ja pakon sanelemaa, jos halutaan pysyä menossa mukana.

Yhdistykselle on perustettu Facebook sivut SFC Suupohja ry ja kotisivut sfcsuupohja.karavaanarit.fi

Näiltä sivuilta löydät kaikki meidän treffitapahtumat, jotka päivittyvät aina tarvittaessa. Käykää ahkerasti sivuilla. Kaikki treffitapahtumamme löytyvät myös karavaanarit.fi/tapahtumakalenteri sekä Caravan lehden, joka jaetaan jokaiselle jäsenelle, yhdistysten Tapahtumia palstalta.

On otettu käyttöön myös maksupääte, joten tapahtumissamme voi maksaa nyt myös pankkikortilla.


Yhdistyksen toiminta on ollut tapahtumien järjestämistä, YT-toimintaan -,liiton järjestämiin webinaari- ym. koulutuksiin ja liittokokoukseen osallistumista. Sanoisinkin että toiminta on ollut opettavaista ja antoisaa.


Syyskokouksessa tehtiin sääntömuutos, jossa muutettiin syys- ja kevätkokous yhdeksi vuosikokoukseksi 2023 alkaen. Vuosikokous pidetään maalis- toukokuulla.


Samalla kun mietimme tulevaa täytyy todeta että paljon on tehty kuluneella kaudella. Iso kiitos kaikille tapahtumiimme osallistuneille sekä kaikille talkoolaisille jotka ovat vapaaehtoisesti tarjonneet ja antaneet apua silloin kun sitä on tarvittu.

Ole rohkeasti hallituksemme jäseniin yhteydessä, mikäli sinulla herää hyviä uusia ajatuksia ja ideoita toimintamme kehittämiseksi. Yhteystiedot löytyvät kotisivuilta.  Pidetään pyörät edelleen pyörimässä.

Hallitukseen saimme yhden uuden jäsenen, hallituksen keski-ikä edelleen laski, hienoa.  Kiitos hallitukselle aktiivisesta kehittämisestä, tästä on yhdessä hyvä kulkea eteenpäin.


Kaikki karavaanaritt olette lämpimästi tervetulleita jokaiseen tapahtumaamme.


KIITOS kotisivuillamme mainostaville yrityksille yhteistyöstä.


Puheenjohtaja Hannu Järvenpää